Hans Bosman geslaagd met maar liefst een 8,5!!

hans 1Na afloop van het concert ging terecht een duim omhoog van instructeur Henri Timmerman van de drumband van Hasselts Fanfare voor muzikant Hans Bosman. 'Helemaal van Slag' was niet alleen de titel van het afstudeerconcert van Hans met de drumband en een samengestelde band van conservatoriumstudenten. Het was ook de staat waarin hij donderdagmiddag verkeerde na de nieuwe maatregelen van het kabinet.

Maar de drumbandmuzikanten zijn niet voor één gat te vangen en hebben vrijdag en zaterdag alles op alles gezet om plan B te organiseren. Om toch af te kunnen studeren, is er besloten om het concert zonder publiek en met alleen de muzikanten en examencommissie in besloten en afgeslankte vorm plaats te laten vinden in het eigen verenigingsgebouw in plaats van de sporthal.

Via een livestreamverbinding kon thuis vanaf de bank meegekeken worden, en dat hebben circa 1.000 personen gedaan! Een fantastische avond volop met swing, ballads en slagwerk.

Namens bestuur en leden van Hasselts Fanfare, van harte gefeliciteerd met dit resultaat!!

hans 2

Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!