Wie wordt dé Maestro Hasselts Fanfare 2020?

Afbeelding112Op zaterdag 7 maart aanstaande gaan zes gastdirigenten in het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan in Hasselt de strijd aan om dé Maestro van Hasselts Fanfare te worden.
Het concert begint om 19.30 uur. Voor de pauze kan het publiek genieten van populaire muziek onder leiding van vaste dirigent Harry van Bruggen. Voor deze gelegenheid zal het orkest in een zgn. bigbandopstelling musiceren.

Na de pauze is het de beurt aan de gastdirigenten. Zij zullen ieder een fragment uit een bekend stuk dirigeren. Houden zij de controle over 50 muzikanten? Blijft het ritme, de timing en dynamiek goed? Spannend voor de dirigenten, maar zeker ook voor de musici!

Het orkest zal geleid worden door:
Sherris Schuring (Haarmode Contour en vrijwilliger van ZwartewaterlandHelpt)
Klaas Eenkhoorn (o.m. gemeenteraadslid PvdA)
Jan Bruins (fotograaf en vrijwilliger voetbalvereniging Olympia)
Eddy Beens (o.m. beheerder verenigingsgebouw d' Overtoom, DJ Zwartewater FM)
Olaf Schulte (voorzitter tennisvereniging Hasselt, wagenbouwgroep 'De Tobbers')
Jannie de Jonge (TOP-vrijwilliger Hasselts Fanfare)

Uitgebreide informatie over de gastdirigenten op de Facebookpagina van Hasselts Fanfare:

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje?
Kaarten à € 5,00 zijn te bestellen via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of te koop in het verenigingsgebouw op donderdag 27 februari en 5 maart van 16.00 tot 18.00 uur.
(tot 16 jaar toegang vrij)

hasselt site

Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!