Geslaagde studiedag Jeugddrumband Hasselts Fanfare

jeugd
Afgelopen zaterdag 7 oktober had de jeugdrumband van Hasselts Fanfare een studiedag onder leiding van de enthousiaste Henrike Palland.

Ook op deze zaterdag, van tien uur 's-morgens tot drie uur in de middag, wist ze als géén ander de jeugdige drumbandleden te stimuleren en te enthousiasmeren om er samen een gezellige maar vooral leerzame dag van te maken.

Deze dag werd er vooral gerepeteerd voor een groot Concert dat op 10 februari 2018 plaats gaat vinden in Sporthal "De Prinsenhof". "Het concert wordt een enorm mega spektakel! Nog nooit eerder is er in Hasselt een concert georganiseerd door alleen drummers en dansers. Het wordt een spectaculaire show met heel veel verrassingen", aldus Henrike.

Tijdens dit concert met als veelzeggende titel "Drum en Dance around de World", gaat men alle Werelddelen langs, een enorme variatie in allemaal verschillende muziek- en dansstijlen.
Het beloofd een gevarieerde spectaculaire avond met heel veel show en geweldige effecten en verrassingen te worden!

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)