Drumband en orkest Hasselts Fanfare op volle toeren

WMC 2017
Na maandenlang zeker tweemaal per week repeteren en de laatste periode zelfs avond aan avond werden de dames en heren slagwerkers afgelopen zaterdag in Kerkrade door de jury van het Wereld Muziek Concours beloond met zilver. (74.10 punten). Een schitterend optreden op een zonovergoten dag. En voor de thuisblijvers zelfs te volgen via livestream.

'Kippenvel op een warme zomerdag als je onze drumband het veld op ziet marcheren. Jammer dat de jury de slagwerktechniek niet heeft gewaardeerd, maar de feestvreugde is er beslist niet minder om!', aldus een enthousiaste supporter.

Volop repeteren ook voor de muzikanten van het orkest. Zij staan aan de vooravond van een prachtig evenement; het openingsconcert voor Hassailt. Op de eerste dag van dit maritiem evenement wordt evenals bij voorgaande edities een avondvullend concert gegeven door Hasselts Fanfare. Ter hoogte van de Wilhelminalaan zullen pontons gelegd worden, waarop het orkest van de muziekvereniging rond de klok van 21.00 uur plaatsneemt en het publiek zal trakteren op een spetterend concert met, hoe kan het ook anders, het thema 'Water'.

Fraai uitgelicht en met verrassende medewerking van enkele Hasselter gastspelers Sterre Koopman en Jelle Hoksbergen wordt er onder meer muziek uit films ten gehore gebracht.

Van harte aanbevolen!

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)