Holland Verzekerd Jeugd Play-inn dag met Sijtze van der Hoek

246 logo
Op zaterdag 21 maart organiseert Hasselts Fanfare in samenwerking met www.hollandverzekerd.nl een unieke Play Inn dag.

Voor wie?
Deze Play Inn dag is voor alle  jeugdige (fanfare)muzikanten in het bezit van minimaal een A-diploma én toegankelijk mits opgegeven middels het inschrijfformulier dat onderstaand via "een link" is te benaderen. Bij opgave graag vermelden of je een A- B- of C-diploma hebt.

Muzikale leiding en dirigent: Sijtze van der Hoek
"Door het enthousiasme en de gedrevenheid van zijn vader werd Sijtze van der Hoek al op jonge leeftijd besmet met het muziekvirus. Zijn vader gaf hem vrijwel dagelijks muziekles en 's avonds speelde hij zijn partijtje mee in de orkesten die hij dirigeerde. Tijdens zijn tienerjaren vervolgde hij zijn muzieklessen bij Tjeerd Brouwer, een geweldige en veeleisende leermeester, die hem vele facetten van het (muziek)leven liet zien. Hij speelde als cornettist bij de Nederlandse topbands - De Bazuin Oenkerk, Soli Deo Gloria (Soli Brass) en de Wâldsang. Na de middelbare school studeerde hij aan de conservatoria van Leeuwarden en Groningen. Hij werkte jarenlang als muziekdocent en dirigeerde vrijwel iedere avond een orkest.

In 2014 ging hij terug naar de schoolbanken om drie post-HBO-opleidingen te volgen: Kindercoaching, Mental Coaching en Life Coaching. Helaas kon hij het dirigeren niet combineren met zijn drukke werkzaamheden en studies. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan . . . sinds 2016 heeft hij de zakenwereld achter zich gelaten en is hij met 'nieuw elan' terug in de muziekwereld als dirigent, coach, presentator en blogger".

Bijdrage:
We vragen een bijdrage van € 5,00 per persoon vóór 10 maart 2020 over te maken op rekeningnummer NL78RABO0325604177 t.n.v. HASSELT'S FANFAREKORPS o.v.v. je naam en "play inn 2020". Hiervoor krijg je: een gave dag vol muziek, gezelligheid, leerzame repetities én een lunch o.l.v. Sijtze van der Hoek!

Waar:
De play inn wordt gehouden in het clubgebouw van Hasselts Fanfare, Van Haersoltelaan 11 te Hasselt. Vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar. Om 10.00 uur willen we starten. Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een concert, waarin we de geoefende stukken van de dag ten gehore zullen brengen.

Even Voorstellen:
Ik vind het ontzettend leuk dat Hasselts Fanfare mij gevraagd heeft om de 1e Jeugd Play-in te leiden. Dirigeren is mijn passie, daarom sta ik vrijwel iedere avond als (gast)dirigent voor een orkest. In de weekenden dirigeer ik concerten, jureer ik festivals, leid ik play-ins (net als bij jullie), presenteer ik concerten of werk ik als commentator en interviewer voor de televisie. Door de week (overdag) ben ik personal en team coach. Ik geniet ervan om mensen met dezelfde passie(s) te inspireren, te motiveren en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

We maken er zaterdag 21 maart een leerzame en gezellige dag van. We studeren splinternieuw en uitdagend repertoire in, en aan het einde van de middag laten we het publiek horen wat we met een dag fanatiek repeteren bereikt hebben.

Tijdens de play-in staan twee motto's centraal:
1. Kleine veranderingen maken een groot verschil.
2. Anders denken, andere resultaten.
Over drie weken zien we elkaar, zin in!

Met vriendelijke groet,
Sijtze van der Hoek

Nodig je familie c.q. vrienden of vriendinnen uit om naar het concert te komen luisteren!

Klik hier voor het Play Inn in te vullen en te versturen.

(Graag vóór 10 maart aanstaande!)

Sijtze van der Hoek

De-Wilde-300x146