Syb van der Ploeg opnieuw naar Waterevent met Hasselts Fanfare én Voorwaarts Zwartsluis

syb van der ploegVoor de derde opeenvolgende keer vindt er in één van de Zwartewatersteden een uniek samenwerkingsconcert plaats tussen Hasselts Fanfare én Voorwaarts Zwartsluis.

Nadat de "aftrap" van deze concertreeks in 2014 plaats vond in Zwartsluis en de tweede editie in 2015 werd gehouden in Genemuiden, is het nu de beurt aan Hasselt.

Vrijdagavond 1 juli aanstaande is het zover!

Als locatie c.q.decor voor dit feestelijk concert is gekozen voor de aloude Kalkovens.

De organisatie verheugd zich in het feit dat zij, evenals in Zwartsluis, mogen rekenen op de medewerking van niemand minder dan Syb van der Ploeg.

Zet 1 juli 2016, 's-avonds 20.30 uur  alvast in uw of jouw agenda!
Nadere berichtgeving volgt.

promo