Kerst op de Markt

kerstSinds augustus is een comité van enkele enthousiaste leden uit de muziekvereniging druk met de voorbereidingen voor een kerstoptreden op de Markt in Hasselt. Op zaterdag 12 december aanstaande hoopt het orkest een verrassend en vooral vernieuwend concert te geven volgens het concept dat de EO televisie-omroep al jarenlang op de Dam in Amsterdam heeft.

'Het belooft een Kerstviering te worden voor en door de bevolking met vertelling van Het verhaal, veel muziek, zang en uiteraard ook ruimte voor een stuk samenzang. Kortom een viering, waarbij
gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt', aldus het organisatiecomit√©.

Het programma wordt gepresenteerd vanuit drie grote tenten met verwarming van heaters en vuurkorven en zal ca. 1.5 uur gaan duren, t.w. van 16.30 tot 18.00 uur. Tijdens dit winterevenement wordt er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Publiek kan af- en aanlopen en zich warmen door middel van een heerlijke kop erwtensoep of warme chocolademelk te verkrijgen bij de omliggende horeca-ondernemers.

Noteert u het vast in uw agenda?

promo
25 oktober aanstaande