Multimate Nieuwjaarsconcert 2013

Het A-orkest van Hasselts Fanfare organiseert opnieuw een spectaculair Nieuwjaarsconcert, dit keer o.a. met medewerking van de befaamde zangeres Barbara Lok.
Op 20 mei 2012 mocht Barbara haar nieuwe album in Volendam aan de pers presenteren. Niemand minder dan Simon Keizer heeft haar het eerste exemplaar overhandigd!
Op zaterdag 12 januari aanstaande is het zover: dan gaan de deuren van de tot concertzaal omgebouwde sporthal “De Prinsenhof” wederom open voor een spectaculair en bovenal gevarieerd Nieuwjaarsconcert.

Muzikale medewerking:

Barbara Lok

Barbara Lok heeft een indrukwekkende staat van dienst. Al op jonge leeftijd maakt zij deel uit van een muziektheatergroep en thuis in Zwartsluis heerst er een levendige muziekcultuur. Vanaf haar negentiende studeert zij zang lichte muziek, eerst aan het conservatorium in Zwolle en later in Hilversum. Tijdens haar studiejaren doet Barbara een berg praktijkervaring op als zij onderdeel uitmaakt van een in Duitsland immens populaire meidengroep. Na haar afstuderen start zij met lesgeven aan diverse muziekscholen. In die tijd vraagt men haar auditie te doen als achtergrondvocaliste bij Willeke alberti, wat resulteert in een jarenlange hechte samenwerking. In 2005 staat zij in de finale van het Nationaal Songfestival met het liedje "Tranen in De Stilte". Momenteel doceert Barbara Lok zang op diverse locaties in het land en zingt zij regelmatig op de voor-en achtergrond.  (www.barbaralok.nl)

Lok & Lol
De naam zegt het al, Lok & Lol is naar een idee van Barbara Lok. De groep bestaat uit
5 jongens en 10 meiden!
Naast het plezier heeft Lok & Lol talentvolle koorleden met allemaal prachtige stemmen!  (www.LokenLol.nl)

Last, but not least: Sax4tet o.l.v. Jan Gerritsen
Het saxofoonkwartet bestaat uit een viertal zeer entousiaste saxofonisten, waarvan er maar liefst twee deel uitmaken van ons eigen A-orkest, te weten Karla Schelhaas en Rob Willems

Kortom, alle reden om het Nieuwjaarsconcert 2013 te bezoeken!!

Zaterdagavond 12 januari, aanvang 19.30 uur, toegang 5 euro per persoon

Sporthal “De Prinsenhof” wordt omgetoverd tot concertzaal en sfeervol belicht. Uiteraard brengen we, evenals vorige keer, aan het begin van het concert letterlijk een toost uit op het
nieuwe jaar 2013.

Klik hier om kaarten te reserveren voor het Nieuwjaarsconcert
Kaarten voor het concert kunnen, desgewenst, via bovenstaande button gereserveerd worden zodat ze op 12 januari voor u klaarliggen!

Het Multimate Nieuwjaarsconcert 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring en/of medewerking van onderstaande bedrijven :::
Multimate Hasselt
Bloemboetiek Lilium