Hasselts Fanfare mist op haar na landelijke titel “Club van het jaar”

finaleNa een spannende awarduitreiking gisteravond in TivoliVredenburg waarbij er nog slechts 4 culturele verenigingen waren overgebleven uit de 2165 inzendingen voor sport en cultuur ging de landelijke titel op een haar na voorbij aan de 125 jaar oude Hasselter muziekvereniging.

Na een zeer bewogen jaar waarin Hasselts Fanfare waar mogelijk voor zowel de leden als publiek activiteiten heeft weten te organiseren is dit alsnog een hele mooie erkenning aldus voorzitter Winfred Mijnten.

Helaas behaalden ze dus niet de landelijke titel maar wel de gemeentelijke titel, op basis van het aantal stemmen van het publiek en tevens de provinciale titel door de aangedragen motivatie. Vervolgens werden de 12 provinciewinnaars en een wildcard winnaar uitgenodigd voor een online pitch waarna er nog slechts 4 clubs overbleven om nogmaals aan de hoofdjury hun verhaal te doen.

Vervolgens volgde er een interview en opnames in het clubgebouw en uiteindelijk de finaleavond met diverse optredens en de uitreikingen van de awards.
Jurylid Typhoon roemde Hasselts Fanfare om hun veerkracht echter ging de landelijke titel naar de stichting Triple Threat. Desondanks kijkt Hasselts Fanfare terug op een heel mooi traject en zijn ze supertrots op zowel de gemeentelijke titel als de provinciale titel.

genomineerd f

Ook willen zij de leden die het afgelopen jaar hun medewerking hebben verleend aan de diverse optredens enorm bedanken. Door alle mooie dingen die Hasselts Fanfare met elkaar gedaan heeft in deze lastige periode hebben wij de veerkracht en verbinding met elkaar laten zien. Een club om ontzettend trots op te zijn.

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)