Winnaar!! Dank voor alle stemmen!!

genomineerdDe stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld. Hasselts Fanfare is met 609 stemmen de winnaar van de gemeente Zwartewaterland en ook de provincie Overijssel in de categorie cultuur.

Ze mogen met trots deze titels een jaar lang uitdragen. Als provinciewinnaar maken ze ook kans op de landelijke titel 'Club van het jaar 2021'.

Hasselts Fanfare is dankbaar dat er zoveel mensen hun club een warm hart toedragen.

Een jury heeft vervolgens uit de top 5 van clubs met de meeste stemmen binnen de provincie, de provinciewinnaar gekozen.

Hierbij speelde de opgegeven motivatie en veerkracht een doorslaggevende rol. Met als voorbeelden het goed bekeken livestreamconcert en de onlinedrumlessen van de drumband en de vele miniconcerten van de orkestleden bij oudere leden, verzorgingstehuizen en huisartsen.

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)