Hasselts Fanfare genomineerd. Stem op ons!!

KNFMHasselts Fanfare is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar van Rabo ClubSupport. Ze maken daarmee kans op de titel in de gemeente Zwartewaterland, de provincie Overijssel en misschien wel de landelijke titel.

"Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverenigingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden", schrijft Gerrald Beens namens de vereniging.

Een aantal voorbeelden van activiteiten die leden van Hasselts Fanfare afgelopen jaar hebben georganiseerd ondanks alle maatregelen zijn de optredens bij de verzorgingstehuizen en huisartsen, de livestream voor het afstudeerconcert van Hans Bosman met maar liefst ruim 2500 kijkers, het 'Hoog van de Toren blazen' en de YouTube drumlessen. Al deze activiteiten zijn georganiseerd met in achtneming en respect voor alle maatregelen en zorgden ervoor dat zowel de leden als de kijkers/luisteraars alsnog konden genieten van muziek.

Via onderstaande link kan worden gestemd:

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)