Hoog van de toren blazen . . .

toren-2004Hoog van de toren blazen. Zaterdagavond was het even niet figuurlijk maar letterlijk. Henk, Ton, Karla, en Debby, allemaal muzikant van Hasselts Fanfare, hebben vanavond de 188 treden van de Hasselter toren beklommen. Dit om op deze mooie avond Hasselt weer een muzikaal hart onder de riem te steken met muzikale klanken.

In het verleden was het spelen van de toren zelfs een traditie voor Hasselts Fanfare. 's Ochtends vroeg tijdens Euifeest, nog voor de optocht begon, beklommen enkele muzikanten de toren. Wellicht is een nieuwe traditie nu geboren om dit op gepaste momenten te doen. Muzikanten van Hasselts Fanfare doen dit graag, laten ze weten.

Karla, Debby, Henk en Ton: letterlijk een "topprestatie" . . . dat is óók Hasselts Fanfare!!

"Grote dank aan Gemeente Zwartewaterland en Tip Hasselt die het 'Hoog van de toren' blazen mede hebben mogelijk gemaakt".

toren-2007

."

images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
(zie info)