Geen Bingo-avond en Play-inn voor de jeugd

nieuw coronavirus in chinaHet dagelijks bestuur van Hasselts Fanfare heeft het besluit genomen om alle activiteiten van de vereniging tot 1 april aanstaande stil te leggen.

Wij volgen hiermee het (dringende) advies van de KNMO die vanavond alle aangesloten muziekverenigingen en leden/bonden heeft geïnformeerd over de nieuwe corana-maatregelen die hedenmiddag door de regering zijn afgekondigd.

"Gezien de uitbreiding van het coronavirus adviseert de KNMO, mede naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen die de overheid vandaag uitvaardigde alle (muziek) verenigingen om met onmiddellijke ingang hun activiteiten/evenementen te annuleren onafhankelijk van het aantal deelnemers c.q. bezoekers".

Concreet gaat het dus om alle repetities, individuele muzieklessen en evenementen tot april!

De geplande Play-inn voor de jeugd en de Bingo-avond gaan dus helaas niet door . . .

De bovengenoemde evenementen worden, in overleg, in een later stadium wéér op de agenda gezet!

Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!