Start kaartverkoop ‘MAESTRO-concert’ Hasselts Fanfare

Flyer zonder prijs Juiste versieNog even houdt de organisatie van het 'Maestro-concert' de lippen op elkaar, maar binnenkort worden de gastdirigenten bekend gemaakt voor dit voorjaarsconcert van Hasselts Fanfare.
Op 7 maart aanstaande geeft het orkest van de muziekvereniging n.l. in haar clubgebouw aan de Van Haerstoltelaan een concert met een bijzonder tintje.

Vanaf 19.30 uur kan het publiek genieten van lichte muziek, waarbij het orkest, aangevuld met een basgitarist, in een bigband opstelling musiceert. Op het programma staat onder meer muziek van Queen en Michael Bublé.

Na de pauze nemen de muzikanten weer de traditionele fanfareoptelling in en zal het programma vervolgd worden naar het idee van het populaire tv-programma 'Maestro'. Zes bekende Hasselters/Gaellemunigers dirigeren allemaal een muziekfragment van circa 1,5 minuut.

Na het spelen geeft de jury, met voorzitter en beschermheer van de vereniging de heer Eddy Bilder, haar oordeel. Wie mag zich de maestro van de avond noemen?
Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje?

Kaarten à € 5,00 zijn vanaf 1 februari te bestellen via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of te koop in het verenigingsgebouw op donderdag 27 februari en 5 maart van 16.00 tot 18.00 uur.
(tot 16 jaar toegang vrij)
 
Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten