Nieuwjaarsreceptie mét Jubilarissen

Jubilarissen 1Zoals toe doen gebruikelijk, werd ook dit jaar de eerste zaterdag van januari een nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer burgemeester E. Bilder.

Na een kort welkomstwoord van voorzitter Karla Schelhaas waarbij de successen van de drumband en het orkest in het afgelopen jaar werden aangetipt werd er ook vooruitgekeken.

Op 24 januari en 25 januari aanstaande bruist het van activiteiten in het verenigingsgebouw van de vereniging in verband met de vijfde editie van het benefietfestival van Zwartewaterland Helpt.
Ditmaal om de Stichting Kind & Brandwond te steunen. Daarnaast is het orkest druk met de voorbereidingen voor het Maestro-concert op 7 maart aanstaande. Bekende Zwartewaterlanders gaan dan de strijd aan om als beste dirigent uit de bus te komen.

Na het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar werden de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet.

Voor iedere jubilaris was er het dankwoord voor trouw lidmaatschap, muzikaliteit en de inzet getoond in diverse commissies. Dat het musiceren vaak in de genen zit en veel families Hasselts Fanfarebloed hebben blijkt ook uit de jubilerende leden. Allen hebben meerdere familieleden die zeer nauw verbonden zijn aan onze muziekvereniging.

Sinds enkele jaren biedt de vereniging de leden de mogelijkheid te kiezen uit het aloude bekende speldje, dat op het uniform gedragen kan worden of een fraai beeldje passend bij het instrument dat zij bespelen. Uiteraard gecompleteerd met een mooi boeket en het certificaat van de muziekbond.

Jan Willems, trombone, 70 jaar
Jacob Drost, saxofoon, 60 jaar
Karla Schelhaas-Schuring, saxofoon, 40 jaar
Sylvia ter Bruggen-Breevoord, slagwerk, 40 jaar
Henk ten Klooster, bugel, 25 jaar

Jubilarissen 2

Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!