Maestro concert door Hasselts Fanfare

maystroVelen kennen het tv-programma Maestro wel. Afgelopen weken was dit op de landelijke zender bij AVROTROS te zien. Maar, het is nog niet ten einde. Het Maestro-concept wordt in Hasselt voortgezet door het orkest van Hasselts Fanfare.
Op zaterdagavond 7 maart gaan zes bekende Hasselters/Gaellemunigers proeven aan het dirigentschap en strijden om de Maestro-trofée. Een deskundige jury en een publieksjury zullen de Maestro's beoordelen. Bekende muziekfragmenten als onder andere Second Waltz, Barcelona, Pink Panter en Soldaat van Oranje worden gedirigeerd. Wie de maestro's in spé zijn onthullen we binnenkort. Houd de media in de gaten.
In het voorjaar zijn er altijd veel activiteiten in Hasselt. Reserveer ook alvast deze datum in je agenda. Het Maestroconcert wordt gehouden in de Music Hall aan de Van Haersoltelaan. Aanvang 19:30 uur. De toegang is vrij.

Vanwege de nieuwste maatregelen tegen
verspreiding van het
Coronavirus zijn alle muzikale activiteiten
geschrapt tot 1 juni aanstaande!
Wij leven mee met de nabestaanden van de mensen
 die overleden zijn en wensen alle zieken van harte
 beterschap!!