Druk programma voor de drumband van Hasselts Fanfare

Drumband streetparade 2019Voor velen geven de zomerse dagen van deze week al een heerlijk vakantiegevoel. Maar voor de dames en heren slagwerkers van Hasselts Fanfare is het nog lang geen vakantie.
Deze drumband heeft met haar presentatie en slagwerkkunsten al vele prijzen in de wacht mogen slepen en musiceren op zeer hoog niveau. Telkens wordt er ook geprobeerd nieuwe elementen aan de presentatie toe te voegen, waardoor er een prachtige show neergezet kan worden.

Dat het publiek dit enorm waardeert bewijst wel de vele aanvragen die de drumband voor straatoptredens krijgt. Zo verzorgden de slagwerkers onlangs de defilés van de avondwandelvierdaagse in maar liefst 4 steden, t.w. Hasselt, Zwolle, Meppel en Steenwijk.

Ook kon er van een schitterende show genoten worden tijdens de Streetparade in Hasselt op de OBN Dweildag afgelopen zaterdag. (zie foto)

Komende zaterdag 29 juni reist de slagwerkgroep af naar Duitsland voor deelname aan Europese Kampioenschappen in Rastede. Sinds 1955 wordt hier een weekendlang een groot muziekfestijn georganiseerd, waarbij onder meer het kunnen van diverse mars- en showbands wordt getoetst.

Al maandenlang wordt er druk gerepeteerd op een nieuw muziekstuk met verrassende tempo wisselingen en de bijbehorende showelementen. Voor de deelname in Rastede worden ca. 60 muziekverenigingen en ca. 3000 muzikanten verwacht. Dus spanning alom.

Vervolgens staat er nog de deelname tijdens de Handelskeuring te Rouveen op het programma, en wel op 2 juli aanstaande. Dus heeft u afgelopen weken de optredens gemist en bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe show van de drumband van Hasselts Fanfare, dan wordt u van harte uitgenodigd om naar Rouveen te komen.

Op een klein half uurtje rijden kunt u dan genieten van één van Nederlands beste drumbands met ervaring op internationale podia.

Op het kerkplein in Rouveen halen plaatselijke en regionale fokkers hun beste paard van stal om deze te presenteren aan een deskundige jury. En de drumband van Hasselt haalt hierbij alles uit de kast om het publiek een wervelende show te bieden.

Aanvang 18.30 uur.
 
De-Wilde-300x146

Ook voor ons instrumentarium
de BESTE optie!!

www.brassatelierdewilde.nl


   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten