Hasselts Fanfare gaat op herhaling in Genemuiden

Affiche Avond van de Filmmuziek Genemuiden ss 1Het Metropole Orkest organiseerde onlangs al voor de zesde keer ''De Avond van de Filmmuziek" een avond waarop dit geweldige orkest de mooiste muzikale composities, die speciaal voor film werden geschreven, ten gehore bracht. Inmiddels is dit concert uitgegroeid tot het meest populaire filmmuziekevenement van het jaar en is daardoor een grote inspiratiebron voor het orkest van Hasselts Fanfare onder leiding van Harry van Bruggen geweest voor haar voorjaarsconcert.

Zaterdag 25 mei bracht de fanfare in haar verenigingsgebouw een ode aan grootse componisten die prachtige filmmuziek op hun naam hebben staan. De avond was een groot succes en van meerderen kwam het verzoek hetzelfde programma nog vóór de zomervakantie in Genemuiden uit te voeren.

Meteen heeft het organisatiecomité onderzocht of dit op zo'n korte termijn te realiseren valt. Vrijwel alle leden van het orkest gaven aan hiertoe bereid te zijn en dankzij de welwillende medewerking van de beheerder van d'Overtoom en enkele sponsoren kunt u op zaterdag 22 juni aanstaande genieten van prachtige muziek in een tot 'bioscoop' omgetoverde concertzaal van d'Overtoom in Genemuiden.

Te denken valt onder meer aan de muziek van films als Crimson Tide, Gulliver's Travels, Skyfall en de kaskraker Bohemian Rhapsody.
Van harte aanbevolen!

Aanvang: 19.30 uur
Toegang: vrij (collecte bij de uitgang)
 
logo anjeraktie

Doneer online uw bijdrage via deze link:

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten