Hasselts Fanfare speelt filmmuziek

Affiche voorjaarsconcert 25052019Het Metropole Orkest organiseerde onlangs al voor de zesde keer ''De Avond van de Filmmuziek" een avond waarop dit geweldige orkest de mooiste muzikale composities, die speciaal voor film werden geschreven, ten gehore bracht. Inmiddels is dit concert uitgegroeid tot het meest populaire filmmuziekevenement van het jaar en is daardoor een grote inspiratiebron voor het orkest van Hasselts Fanfare onder leiding van Harry van Bruggen geweest voor haar voorjaarsconcert.

Op zaterdag 25 mei aanstaande kunt u dan ook in het verenigingsgebouw van de fanfare aan de Van Haersoltelaan 11 te Hasselt genieten van de ode die wordt gebracht aan grootse componisten die prachtige filmmuziek op hun naam hebben staan.

Te denken valt onder meer aan de muziek van films als Crimson Tide, Gulliver's Travels, Skyfall en de kaskraker Bohemian Rhapsody.
Van harte aanbevolen!

Entree: € 5,00 16 jr. e.o. (incl. pauzedrankje)

Drumband streetparade 2019
Drumband Hasselts Fanfare: