Zomeravondconcert!!

zomeravondconcert HAFA 11.7.2018Woensdagavond 11 juli aanstaande gaan de instrumenten van de muzikanten in de koffer, want dan is er ook voor hen een welverdiende vakantie.

Om gezellig gezamenlijk het seizoen af te sluiten schuiven zij in de vooravond aan bij een buffet en aansluitend geven de leden van het A-orkest en jeugdorkest een zomerconcertje. Als de weersomstandigheden het toelaten zal dit een openlucht optreden worden nabij het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan.

Voor het publiek wordt dan alvast een tipje van de sluier opgelicht van het programma dat in voorbereiding is voor de opening van het Euifeest. Het beloofd een concert te worden met voor groot publiek goed in het gehoor liggende nummers zoals een Beatles medley, Ode aan het Nederlied waarin o.m. muziek van Ramses Shaffy, Drukwerk, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Daarnaast wordt natuurlijk een stevige concertmars niet vergeten.

Komt u samen met Hasselts Fanfare de zomervakantie inluiden?
Toegang vrij

Snertaktie