Traditioneel Passie- en Paasconcert

Passie en Paasconcert 2018 afbeeldingOp zaterdag 31 maart aanstaande, stille zaterdag, hoopt Hasselts Fanfare weer samen met u Passie & Paaszang te houden in de Grote Kerk van Hasselt.

Deze voorbereiding op de Paasdagen zal dan voor de 28e keer gehouden worden en dit jaar wordt medewerking verleend door Chr. Mannenkoor Staphorst. Een koor dat in 1969 werd opgericht door enkele enthousiaste zangers en inmiddels is uitgegroeid tot een
meer dan 100-koppig koor, al meerdere albums heeft gemaakt en sinds 2010 onder de bezielende leiding staat van de heer Peter Bos.

mannenkoor 2
Naast de optredens van fanfare en het koor staan er veel liederen op het programma met samenzang. Organist Wilco Veldkamp is bereid gevonden e.e.a. te begeleiden. Ongetwijfeld zal een solowerk van hem niet ontbreken.

Dominee H. Westerhout zal openen, de schriftlezing verzorgen en sluiten.

Muziekvereniging Hasselts Fanfare onder leiding van haar dirigent Harry van Bruggen heeft al enige repetities ter voorbereiding op deze Paaszang gehouden en zal een aantal zeer toepasselijke stukken ten gehore brengen, waarin de lijdenstijd tot uitdrukking
wordt gebracht. Op de woensdagavond voorafgaand aan de Passie en Paaszang zal de generale repetitie gehouden worden in de fraaie St. Stephanuskerk van Hasselt met haar indrukwekkende orgel en akoestiek.

Muziekvereniging en Mannenkoor hopen met deze Passie- & Paaszang op een goede voorbereiding op de Paasdagen waarbij wordt stilgestaan bij de oproer - gevangenneming - marteling - het sterven en de opstanding van Jezus Christus.

De kerk is 19.00 uur open en de aanvang 19.30 uur. Voorgaande jaren was er een enorme belangstelling voor deze bijzondere avond, dus kom op tijd!

Toegang gratis.
 
images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
Hasselts Fanfare
(zie info)

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten