Team ‘Hou die Rust’ kampioen touwtrekken 2017

IMG-20170917-WA0008
Het touwtrek-kampioenschap Zwartewaterland, georganiseerd door Hasselts Fanfare, is terug van weggeweest. Een groep enthousiastelingen binnen de club van Hasselts Fanfare heeft gemeend
het touwtrekevenement een nieuwe kans te geven. Zo was er in september 2016 de come back en werd er afgelopen zaterdag een goed vervolg aan gegeven. Achter 'Ons Gebouw', de repetitieruimte van de muziekvereniging, aan de Van Haersoltelaan was het onder het genot van een hapje en drankje goed toeven. Vanaf 17.00 uur streden maar liefst 13 (!) teams van dappere mannen en vrouwen om de wisselbeker. Een team bestond uit vijf personen met een coach en maximaal twee reserves. Helaas moesten de Popeye's uit Genemuiden zich wegens een blessure van een teamlid terugtrekken.

IMG-20170917-WA0007
Maar ondanks deze tegenslag en het tegenvallende weer kan de organisatie gelukkig terugkijken op een geslaagde middag met veel supporters, waarbij ook de kinderen zich prima konden vermaken op het springkussen dat in de grote zaal van het verenigingsgebouw was opgesteld.

Uitslagen | Touwtrekkampioenschap 2017

1. Hou die Rust

2. De Rukkers

3. Loonbedrijf Grolleman

 
images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
Hasselts Fanfare
(zie info)

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten