Hasselter Topdrumband op weg naar WMC

drumband hf
HASSELT/ELBURG - De Drumband van Hasselts Fanfare heeft zaterdag, op weg naar het Wereld Muziek Concours 2017, met 73.65 punten een tweede prijs behaald tijdens het Marching Music Contest in Elburg.
Met deze try-out startte de drumband haar optreden met het swingende "Let's Go" van Henri Timmerman. Tijdens dit muziekstuk werden attractieve show-elementen getoond aan het publiek.

Het tweede muziekstuk wat de dames en heren slagwerkers ten gehore brachten was het speciaal voor het WMC gecomponeerde "World of Rythm" van Richard Kampstra. Aansluitend aan het optreden op het voetbalveld werd er nog een streetparade gelopen door de binnenstad van Elburg.

Na hun succesvolle deelnames aan het WMC in 2005, 2009 en 2013 werd dit concours gebruikt als voorbereiding voor het WMC wat plaatsvindt op 22 juli aanstaande. En de drumbandleden zijn zich er dan ook ter dege van bewust, dat de jury de verrichtingen zwaar beoordeeld. Zij gaf de muzikanten dan ook bruikbare feedback, waarmee de komende vier weken gewerkt kan worden. 'Wij hopen het niveau zo op te krikken, dat deze topdrumband van Hasselt op het WMC, de olympische spelen voor muzikanten, opnieuw zal schitteren en met een fraaie prijs zal thuiskomen', aldus Jan Worst tamboermaitre
 
images muziek

Helpt u ons de vereniging
financieel gezond te houden?
dan zorgen wij voor de muziek!
Voor minimaal 10 euro per jaar
blaast u een stevig partijtje mee!
Supportersvereniging
Hasselts Fanfare
(zie info)

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten