Uitnodiging

ledenwerving Hasselts Fanfare
Dat het muziek maken bij een fanfare helemaal niet uit de tijd is en beslist niet 'oubollig' is, bewijst Hasselts Fanfare keer op keer met bijzondere concerten van het orkest en de successen die behaald worden door de slagwerkgroep.

Kent u Hasselts Fanfare alleen maar van de straatoptredens? Deze club met haar fraaie slagwerkgroep en goede orkest biedt veel meer. Nieuwsgierig geworden en heeft u zin in een fijne hobby binnen gezellig verenigingsverband, dan bent u van harte welkom eens een kijkje te komen nemen op een van de repetitie-avonden.

Naast lessen voor de jeugd staat de deur aan de Van Haersoltelaan uiteraard ook open voor volwassen geïnteresseerden en oud-leden.

Dinsdagavond     19.30 -22.00 uur drumband

Woensdagavond  19.30 -22.00 uur orkest