Wereldcomponist Jacob de Haan naar Hasselt

de haan
Hasselts Fanfare organiseert op zaterdag 11 februari 2017 een fanfare 'play in', geleid door wereldcomponist Jacob de Haan in haar verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan te Hasselt.

Componist
Jacob de Haan behoort tot een van de meest populaire en meest gespeelde componisten van deze tijd, met name in de wereld van harmonie en fanfare. Daarnaast publiceerde hij diverse koorwerken, waaronder een mis. Heel bekend werden zijn werken gebaseerd op filmmuziekachtige combinaties van stijlen. Zijn meest uitgevoerde compositie 'Oregon' betekende zijn internationale doorbraak. Nagenoeg iedere muzikant heeft dan ook wel eens een muziekstuk van hem gespeeld.

Het idee van de 'play in' is om met muzikanten van allerlei muziekverenigingen uit de regio een compleet orkest te vormen en dit is gelukt. Met maar liefst 77 deelnemers (!) gaat De Haan een hele dag studeren op diverse bekende en onbekende muziekwerken van de componist, in informele ongedwongen sfeer. Aan het einde van de dag zullen alle werken worden gespeeld in een slotconcert vrij toegankelijk voor publiek.

Meer informatie volgt door persberichten.
 
 promo
25 oktober aanstaande
Verenigingsgebouw 
Hasselts Fanfare

   HHHHHHasselts Fanfare feliciteert de nieuwe koning!Hasselts Fanfare feliciteert

Sponsors

Kompanje Schilderwerken
Bouwbedrijf Wursten