Tweede editie van ‘Kerst op de Markt’

kerts 2016Voor en door de Hasselter bevolking organiseert Hasselts Fanfare opnieuw een kerstviering met vertelling van Het verhaal, veel muziek en zang en uiteraard zal ook de traditionele samenzang niet ontbreken.

De organisatiecommissie wist overigens met haar ideeën diverse anderen te enthousiasmeren. Zo zal wederom de plaatselijke horeca voor overheerlijk winters culinair zorgen. Daarnaast wordt door de ondernemersvereniging een gezellige kerstmarkt rondom de Markt gehouden. Het centrum wordt gevuld met vele kraampjes van hobbyisten, winkeliers en kooplieden welke hun handelswaar aan de man zullen brengen. Allerhande producten worden aangeboden, van prachtige kerststukken tot leuke hebbedingetjes en snuisterijen.

Het Toeristisch Informatie Punt Hasselt (TIP) biedt de bevolking een unieke belevenis door hen in de gelegenheid te stellen tegen het geringe bedrag van € 1.00 per persoon met een maximum van € 5.00 per gezin een avond torenbeklimming te maken op de toren van de Grote of Sint Stephanuskerk.

Tussen 16.00 tot 19.00 uur kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht op de sfeervol verlichte straten en grachten van Hasselt. De gehele opbrengst wordt overigens gedoneerd aan de radiomarathon van Zwartewaterland Helpt.

Al met al is het dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Hasselt op zaterdag 17 december aanstaande.
Kom en proef de sfeer!

promo