Touwtrekkampioenschap Zwartewaterland groot succes!

14446086 1791720257779197 9038595437566572459 nHet touwtrek-kampioenschap dat zaterdag 24 september j.l. door Hasselts Fanfare werd georganiseerd werd een groot succes. Nadat er een aantal jaren geleden werd besloten deze activiteit wegens gebrek aan animo te schrappen van de agenda, heeft een groep enthousiastelingen binnen de club gemeend het touwtrekevenement een nieuwe kans te geven.
Maar liefst 11 teams hadden zich aangemeld en vanaf 17.00 uur gingen de dappere mannen en vrouwen de strijd met elkaar aan voor het sterkste team van Zwartewaterland. Een bijna 300-koppig publiek moedigde onder prachtige weersomstandigheden de diverse teams aan. Het team 'Hou die rust' uit Hasselt wist door het hoofd koel te houden en met een goede tactiek haar naam eer aan te doen en kwam als beste uit de bus.

'Mooi dat we het touwtrekevenement nieuw leven hebben kunnen inblazen. Het aantal teams meer dan verwacht, veel publiek, prachtige weersomstandigheden. Wat kun je je dan nog meer wensen? Wij hebben dan ook meteen de datum voor 2017 al geprikt. Zaterdag 16 september zal dit supergezellige en sportieve evenement achter ons clubgebouw van Hasselts Fanfare een vervolg krijgen', aldus Gerrald Beens een van de organisatoren
.
Komende week zal de muziekvereniging overigens haar jaarlijkse collecte houden en kunt u de dames en heren muzikanten van de drumband dinsdag 27 september in vol ornaat door straten van Hasselt zien marcheren. Daarbij wordt u getrakteerd op een spectaculaire slagwerkshow . Dit alles uiteraard als dank voor uw gulle gift.

Uw steun is onmisbaar voor Hasselts Fanfare!

Drumband streetparade 2019
Drumband Hasselts Fanfare: