Orkest Hasselts Fanfare in concert met GĂ© Reinders

RC20101105GeReindersAmstelveen11Het A-orkest van Hasselts Fanfare o.l.v. Floris de Wever treedt na de vakantieperiode, op 17 september aanstaande, opnieuw voor het voetlicht met een prominente zanger.

Na het "Water Music" in Hasselt met Syb van der Ploeg verzorgt het A-orkest nu een fantastisch optreden met de limburgse zanger GĂ© Reinders.

Het concert vindt plaats tijdens het streektaalfestival Eikoerei dat georganiseerd wordt de SCEG Genemuiden, aanvang 16.30 uur op het Havenplein.

Naast diverse andere nummers is er tijdens dit concert uiteraard een plaatsje ingeruimd voor zijn bekendste liedje: Blaosmuziek . . .

Een ander onderdeel van Hasselts Fanfare, d'Hakkapel, is 's-avonds om 22.00 uur nog te zien en beluisteren met de band Juust & Prevoices.

Onderstaand alvast een voorproefje van het prachtige nummer Blaosmuziek via Youtube samen met het Metropool orkest:

tijdschema Tent

promo