Traktatie voor alle inwoners van Zwartewaterland

syb van de rploegDe bevolking heeft inmiddels in de kernen Zwartsluis en Genemuiden kunnen genieten van een mooi cadeau van muziekverenigingen in de vorm van een groot concert, prachtig uitgelicht en met een topartiest. En nu is Hasselt aan de beurt.

Op vrijdag 1 juli aanstaande zullen in Hasselt een kleine 100 (!) musici op en aan het water nabij De Kalkovens het publiek vermaken met populaire werken middels een groots evenement onder de naam 'Water Music'.

Een treffende naam deels gerelateerd aan de naam van Händels compositie, maar vooral verwijzend naar muziek op het water en muziek van Zwartewaterland. Tijdens dit event zal er één groot orkest gevormd worden van Voorwaarts Zwartsluis en Hasselts Fanfare.

Dit groot orkest, een combi van harmonie en fanfare zal diverse fraaie werken van topzanger Syb van der Ploeg, voorman van popformatie De Kast gaan begeleiden. Onder meer natuurlijk werken van Syb, zoals het overbekende 'In Nije Deij' en 'Woorden zonder woorden', maar ook het door Gé Reinders uitgebrachte nummer 'Bloasmuziek' en dan voor deze gelegenheid in de moedertaal van Syb, het Fries. Daarnaast diverse swingende nummers en medleys van Eric Clapton en Coldplay.

Vanaf 21.00 uur kunt u genieten van dit ruim twee uur durend concert waarmee tevens het toeristisch vaarseizoen Zwartewaterland wordt geopend.
''De succesformule die twee jaar terug werd gelanceerd krijgt daarmee een prachtig vervolg!'.

promo
25 oktober aanstaande