Snertactie groot succes!

oudhollandse erwtensoepAl jaren houdt onze vereniging in de novembermaand een snertverkoopactie. Velen weten dan ook in al in de vroege ochtenduren de weg naar het verenigingsgebouw te vinden om, vóórdat de snertbussen de wijken in gaan, hun pannetje te laten vullen. Zo is men er zeker van 's middags te kunnen genieten van de heerlijk warme wintersoep.

De erwtensoep vindt veelal gretig aftrek onder de Hasselter bevolking, met dit jaar wel een van de beste verkopen. Met de verkoopactie werd dan ook een fantastisch bedrag binnengehaald voor de clubkas.
'Fantastisch dat de bevolking ons zo steunt. Hierdoor kan het uniformcomité en de jeugdopleiding extra mogelijkheden geboden worden!', aldus onze voorzitter Anja Waninge.

Drumband streetparade 2019
Drumband Hasselts Fanfare: