Drumband Hasselts Fanfare scoort wederom hoog

concours drumband 7-11-2015defNa het succes van haar jeugddrumband afgelopen maand op een marsconcours in Franeker, scoorde de A-drumband afgelopen zaterdag eveneens hoog. Met maar liefst 84.11 punten
(4 punten méér dan vorig jaar) behaalden de dames en heren slagwerkers een 1e prijs met hun show.

In de sport- en evenementenhal Margriet te Schiedam vond deze 25e editie van het Marching & Music Contest plaats. Hasselts Fanfare kwam uit in de 1e divisie sectie slagwerkkorpsen en bracht al marcherend een aantal marsen met pittig technische aspecten ten gehore goed dus voor een 1e prijs. Uitgevoerde marsen: Less=More van Richard Kampstra en Ancora Niente van Henri Timmerman en Henrike Palland.

De drumband gaat nu bezig met nieuwe marsen voor 2016. Ervaren muzikanten zijn van harte welkom om in te stromen en samen met ons een mooie groep te vormen richting het WMC in 2017. Ook voor leerlingen is er weer plaats!

Beeldmateriaal kunt u vinden op de Facebookpagina Drumband Hasselts Fanfare en live kunt u deze prachtige slagwerkgroep samen met het fanfare orkest zien en horen bij de Foekepotoptocht aanstaande dinsdag 10 november te Hasselt en zaterdag de 14 november tijdens de lampionoptocht te Genemuiden.

De kosten voor muziekverenigingen zijn erg hoog. Denk aan onder meer de opleiding, uniformen en instrumentarium. Daarom staan er voor komende maand acties op de agenda om de clubkas te spekken. Zo wordt er aanstaande vrijdag 13 november de grote bingo met fraaie prijzen gehouden in het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan. Daarnaast kunnen inwoners van Hasselt de leden en sympathisanten van de club op zaterdagmorgen 14 en 21 november aan de deur verwachten voor de verkoopactie van overheerlijke snert.

promo
25 oktober aanstaande